Позив за упис у први разред

Позив за упис у први разред

| Comment 0

Поштовани родитељи,

 Обавештавамо Вас да ће планирани упис ученика у 1. разред бити одложен због ванредног стања.

Ипак, Министарство је обезбедило да сви родитељи чија деца до 1. септембра пуне 6 и по година могу на порталу еУправа да попуне упитник Исказивање интересовања за упис у основну школу.

ОШ „Илија Гарашанин“ моли заинтересоване родитеље за упис у нашу школу да попуне и наш упитник доступан на линку https://forms.gle/rVVQ2H9Uy9rGDi8r9 .

Mолимо да сви родитељи попуне ова два упитника. Ипак, уколико неко нема услова за то, можете нам и путем електронске поште  ppsluzba@osilijag.org или броја телефона 066/404-852 (од 10 до 14 часова радним даном) јавити податке о детету које се уписује: име и презиме, датум и место рођења, име оца и мајке или другог законског заступника, као и број мобилног телефона на који можемо да Вас добијемо.    

За додатне информације о упису и условима рада у школи, посетите линк https://drive.google.com/drive/folders/1u9HBOZKdCuOtH8rsoCQM4YRp0mRLoqBl?usp=sharing     

Напомена: Тестирање ће се обавити након завршетка ванредног стања, када ћемо контактирати све родитеље који су исказали жељу да упишу своју децу у нашу школу.

Унапред се радујемо новим ученицим

 С’ поштовањем,

 колектив ОШ „Илија Гарашанин“ 

Оставите одговор